KTHEHU NË FAQEN E AKTUALITETIT

SI T’I ZBULOJ PCB-TË?

Nyje distancuese

Përpara nisjes së punimeve, një ekspert :

  • veçon materialet që mund t’i përmbajnë,

  • merr kampione, duke bërë kujdes për të mos e ekspozuar apo ndotur vendin dhe i dërgon në laborator
     

 


Materiale elektrike

  • - Kondensatorë: Prania e PCB-ve përcaktohet në bazë të referencës së kondensatorit. Shikoni listën e detajuar të kondensatorëve që përmbajnë PCB në faqen www.chemsuisse.ch
     
  • Transformatorë: kontrolloni datën e prodhimit dhe praninë e PCB-ve në transformator.